Support line: (+36 1) 452 1053
e‑mail : broadcast@infoteka.hu

ItBroadcast itbroadcast_01.jpg ItBroadcast itbroadcast_04.jpg ItBroadcast itbroadcast_02.jpg ItBroadcast itbroadcast_03.jpg

Fly-away antenna FLY-75V

Szuperkönnyű, hatékony csomag

Az iNetVu® FLY-75V 75 cm-es flyaway antenna egy teljességgel mobil, önfelálló jelközvetítő egység, amely a helyszíntől független, perceken belül működő műholdkapcsolat érdekében kompatibilis az iNetVu® 7710C kontrollerrel. A rendszer összeállítása csupán tíz percet vesz igénybe egyetlen ember részéről.

Széles körben alkalmazható KA-antenna

Amennyiben KA-sávos környezetben használja az antennát, a rendszer könnyedén konfigurálható, azonnali műholdas hozzáférést biztosítva minden olyan alkalmazás számára, amely állandó, vagy ideiglenes kapcsolatot igényel kedvezőtlen körülmények között. A következő generációs mobil KA terminál megfizethető Internetelérést jelent mindenki számára (széles sáv, video & voice over IP, fájl transzfer, e-mail és webes böngészés). Ideális az olyan iparágak számára, mint az olaj- és gázkutatás, a katonai kommunikáció, a katasztrófavédelem, az SNG, a vészhelyzeti háttérkommunikáció, celluláris backhaul, stb.
  • 1 db, magas felületi pontosságú acél tányér 
  • nagy teherbírású rudazat 
  • kompakt, két darabból álló csomag 
  • 2 tengelyes motorizáció 
  • 10 perces felállási idő

Brosúra letöltése

iNetVu-Fly-75v Flyaway antenna

Fel a lap tetejére