Support line: (+36 1) 452 1053
e‑mail : broadcast@infoteka.hu

ItBroadcast itbroadcast_03.jpg ItBroadcast itbroadcast_02.jpg ItBroadcast itbroadcast_04.jpg ItBroadcast itbroadcast_01.jpg

Automata műholdantenna, KA-75V

Antenna az autó tetején

Az iNetVu® Ka-75V Drive-away antenna egy olyan 75 cm átmérőjű automata tányér, amely közvetítő autó tetejére felszerelve szélessávú internetet képes biztosítani műholdon keresztül. A rendszer kiválóan együttműködik az iNetVu® 7024C kontrollerrel, amely perceken belül műholdas hozzáférést nyújt helyszíntől függetlenül. A magas felületi pontosságú acél tányért nem takarja a vevőfej, a nagy tűrőképességű rudazatra pedig akár 5kg-os KA fej is csatlakoztatható. Csupán egyetlen gomb megnyomásával 2 percen belül automatikusan létrejön a műholdkapcsolat.

Következő generációs kommunikáció

Amennyiben KA-sávos környezetben használja az antennát, a rendszer könnyedén konfigurálható, azonnali műholdas hozzáférést biztosítva minden olyan alkalmazás számára, amely állandó, vagy ideiglenes kapcsolatot igényel kedvezőtlen körülmények között. A következő generációs mobil KA terminál megfizethető internetelérést jelent mindenki számára (széles sáv, video & voice over IP, fájl transzfer, email és webes böngészés). Ideális az olyan iparágak számára, mint az olaj- és gázkutatás, a katonai kommunikáció, a katasztrófavédelem, az SNG, a vészhelyzeti háttérkommunikáció, vagy a celluláris backhaul, stb.
  • Acél tányér 
  • Nagy tűrőképességű rudazat 
  • Automata műholdkeresés 
  • Kéttengelyes motorizáció 
  • Két év garancia

Brosúra letöltése

Drive-away antenna KA-75V

Fel a lap tetejére