Support line: (+36 1) 452 1053
e‑mail : broadcast@infoteka.hu

ItBroadcast itbroadcast_03.jpg ItBroadcast itbroadcast_04.jpg ItBroadcast itbroadcast_02.jpg ItBroadcast itbroadcast_01.jpg

NewsSpotter szolgáltatás

Teljes lefedettség Európában

Az itBroadcast felszerelés Európa bármely pontjáról képes rácsatlakozni a KA-SAT műholdra. Szinte nincs olyan hely, ahonnan az élő bejelentkezés ne lenne kivitelezhető. A lefedettség jól nyomon követhető a biztosított térképeken: a műhold jele Európa határain belül biztosan befogható. A jel befogásának gyakorlata könnyen elsajátítható, a műholdra történő csatlakozás pedig a segédeszközöknek köszönhetően perceken belül kivitelezhető. A jel megtalálása után, a zökkenőmentes adatforgalom érdekében, a stábnak csupán arra kell ügyelnie, hogy működés közben az antenna tányért ne árnyékolja le valamilyen nagyobb tárgy. Amennyiben a rálátás biztosított, az adás folyamatosan fenntartható.

A NewsSpotter használata

A műholdas internet használata rendkívül egyszerű, helyszíni előkészületekre gyakorlatilag nincsen szükség. Az egyetlen kötelezettség a felhasználók felé a csatorna előzetes befoglalása, amely egyénileg, interneten keresztül történik. Ennek lépései a következők: a felhasználó egyedi azonosítójával belép a szolgáltatás webes felületébe, majd megadja a használni kívánt terminál adatait, a felvétel helyszínét, annak hozzávetőleges időtartamát és az igényelt bitráta sűrűséget. A rendszer ez alapján határozza meg, hogy a szolgáltatás igénybe vétele mekkora kiadást jelent majd a felhasználó számára.

Fel a lap tetejére