Support line: (+36 1) 452 1053
e‑mail : broadcast@infoteka.hu

ItBroadcast itbroadcast_02.jpg ItBroadcast itbroadcast_01.jpg ItBroadcast itbroadcast_04.jpg ItBroadcast itbroadcast_03.jpg

Miért az ItBroadcast?

Adás bárhonnan

A 3G/4G hálózatokra épülő broadcast szolgáltatások között hiánypótlónak számít a mozgó antennás megoldás, aminek segítségével olyan civilizációtól elvágott területeken is lehetővé válik a közvetítés, ahonnan az korábban elképzelhetetlen volt.

Robosztus kivitel

A szállíthatóság érdekében a szett nagyobb elemei szétszerelhetők. Az antennatányértól eltekintve, ezek mind egy robosztus PELI táskában kapnak helyet. A puha szivaccsal bélelt táska kialakítása hasonló az itBroadcast kofferéhez, tartalmukat egyformán védik.

Könnyű kezelhetőség

Helyszínre érkezéskor az eszközök könnyedén összeszerelhetők, a műhold pedig percek alatt befogható. Az itBroadcast egység irányítása hamar rutinná válhat: a Windows-zal működő, beépített tablet használata senki számára nem jelenthet gondot.

Élő segítségnyújtás

Kollégáink a hét minden napján készen állnak arra, hogy online chat-en és webkonferencián keresztül, a távolból is segítsék Önt a helyes termékhasználatban. Legyen technikai, vagy gyakorlati jellegű kérdése, munkatársunk megválaszolja.

Hazai gyártmány

Az itBroadcast fejlesztések több hazai cég együttműködésének eredményeként jöttek létre. A termékek magas színvonalának köszönhetően a szakma nemzetközi szinten is befogadta az újításokat, így az eszközök mára már több kontinensen is megtalálhatók.

Dokumentáció pontról pontra

A háttértámogatáson túlmenően, szakszerű írásos anyagok érhetők el magyarul és angolul, mind az interneten, mind nyomtatott formában. Míg a webes ablakfoglaló rendszer használatával felhasználói kézikönyv, addig az antenna felállításával videó is foglalkozik.

Fel a lap tetejére