Support line: (+36 1) 452 1053
e‑mail : broadcast@infoteka.hu

ItBroadcast itbroadcast_02.jpg ItBroadcast itbroadcast_04.jpg ItBroadcast itbroadcast_03.jpg ItBroadcast itbroadcast_01.jpg

Szuperkönnyű fly-away antenna 75KaSat

Széles körben alkalmazható KA-antenna

A 75Ka egy olyan nagy teljesítményű, hordozható antenna, amely valamennyi KA-sávos műholddal képes együttműködni. Ideális gyors, rövid és hosszú távú használatra hírgyűjtő és katasztrófa-helyreállítási feladatok végzése során. A négy darabból összeállítható szénszálas antenna tányér könnyedén csatlakoztatható az aljzatra; az eszköz mindenféle segédeszköz nélkül, akár egyetlen ember révén is munkára fogható. Szállítása rendkívül egyszerű, hiszen elemeire bontva belefér egyetlen 23 kilogrammos csomagba, amely megfelel minden IATA poggyász előírásnak.

Szuperkönnyű, hatékony csomag

A 75 cm-es szénszálas tányér nagy felületi pontosságot garantál többszöri felállítás után is. Az állványzat és a tartó rész pontosan illeszkednek egymáshoz, összerakásuk perceken belül kivitelezhető. Maga az antenna, az állványzat, az adó-vevő, a modem és az akkumulátorok egyetlen szivaccsal bélelt táskában utaznak, amely maximális védelmet nyújt felesleges súlyok hozzáadása nélkül. A különlegesen könnyű antenna -10°C és +50 °C között megbízható kommunikációt biztosít, s használat közben súly nélkül kiállja a 30 km/h-s szelet, súlyozva pedig helyben marad 75 km/h-s szélben is.
  • 4 darabból összerakható tányér 
  • Segédeszközök nélkül felállítható egység 
  • 23 kg-os, IATA kompatibilis kiszerelés 
  • Akkus működés 
  • Integrált modem

Brosúra letöltése

Fly-away antenna 75KaSat

Fel a lap tetejére