Support line: (+36 1) 452 1053
e‑mail : broadcast@infoteka.hu

ItBroadcast itbroadcast_04.jpg ItBroadcast itbroadcast_03.jpg ItBroadcast itbroadcast_02.jpg ItBroadcast itbroadcast_01.jpg

itBroadcast antenna

Szatellit elérés mindenhol

A műholdas kapcsolat megteremtéséhez a stábnak minden esetben szüksége van egy csatlakozó antennához. Az itBroadcast felszerelés mozgékonyságának biztosítása érdekében mobil antennával dolgozik, amely a helyszíni felállítási és finomhangolási munkálatok végeztével ugyanolyan megbízható teljesítményt nyújt, mint rögzített társai. Az itBroadcast egységekkel dolgozó televíziós szakemberek korlátlan mozgástérrel rendelkeznek Európán belül: az antennának köszönhetően a műholdas szolgáltatás a kontinens minden szegletén belül elérhető.

Adás pillanatok alatt

Az antennát nagyfokú mobilitás jellemzi. Szállítása strapabíró táskákban történik: a könnyű állványzat és a leszerelhető tányér külön tokban mozgatható. A felszerelés percek alatt összeállítható, a gyorszárak segítségével az antenna rövid időn belül képes jel adására és fogadására, a műhold megtalálása pedig szintén nem igényel nagyobb időráfordítást. A folyamat könnyen megtanulható; az Infotéka szükség esetén oktató filmet is biztosít. Felállítás után az antenna stabilan áll a helyén, még az erős szél sem képes felborítani egyensúlyát. Az állványzat, a fej és a tányér egyaránt időjárásálló; a gyártó garanciát vállal a termék minőségéért.
  • Egyszerű kezelhetőség 
  • Könnyű kiszerelés 
  • Korróziómentes bevonat 
  • Vízhatlan hordtáskák 
  • Gyors műholdra állás

Brosúra letöltése

itBroadcast Pro Mark III koffer

Az antenna kizárólag az itBroadcast csomag részeként vásárolható meg!

Fel a lap tetejére